İş Ağları Buluşması: Konya Sanayi Odası İle Toplantı

• Tarih 08.04.2021

Eskişehir Sanayi Odası, ülkemizde sanayinin güçlü olduğu bölgelerde faaliyet gösteren firmaların buluşturulması ve yeni iş bağlantılarının kurulması amacıyla “Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi” başlattı.

Proje kapsamında Eskişehir’de üretim yapan ESO üyeleri güçlü bölgelerimizde faaliyet gösteren firmalarla bir araya getirilmesi hedeflenmekte. Proje ile belirli tematik sektörler dahilinde, online platformlar üzerinden üye firmaların ikili iş görüşmeleri gerçekleştirmeleri ve yeni iş fırsatları yakalamaları amaçlanmakta.

13 firma, 31 ikili görüşme

ESO’nun hayata geçirdiği "Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi" faaliyetinin ilki Konya Sanayi Odası işbirliğinde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplamda 13 firmanın katılımıyla, 31 online toplantının yapıldığı etkinlik sonrasında memnuniyetlerini dile getiren üyeler, oldukça verimli görüşmelerin geçtiğini ve yeni iş birliklerine kapı araladıklarını vurguladılar.

Proje kapsamında diğer odalarla çalışmaların devam edeceği, farklı şehirlerle farklı sektörleri kapsayacak iş görüşmeleri Eskişehir Sanayi Odası koordinatörlüğünde organize edilmeye devam edecek.