Hakkımızda

Eskişehir Sanayi Odası Üyelerimizin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmelerini ve yeni iş bağlantıları edinmelerini sağlamak amacıyla hizmet vermektedir.

Günümüzde birçok sektörü olumsuz etkileyen pandemi sürecinde Odalar özellikle üretici firmalarının faaliyetlerine devam edebilmeleri için etkin rol oynamış ve üyelerinin bu süreçten en az hasarla çıkabilmeleri adına özel projeler hayata geçirmiştir.

Bu bağlamda, Eskişehir Sanayi Odası olarak güçlü sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların buluşturulması ve yeni iş bağlantılarının kurulması amacıyla “Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi” başlatılmıştır.