İş Ağları Buluşması: İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Toplantı

• Tarih 16.06.2021
  • Haberler
  • Görüntülenme (657)

Eskişehir Sanayi Odası üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmelerini ve yeni iş bağlantıları edinmelerini sağlamak amacıyla sizlere özel hizmet vermektedir. Birçok sektörü olumsuz olarak etkileyen pandemi döneminde Odalar özellikle üretici firmaların faaliyetlerine devam edebilmeleri için etkin rol oynamış ve bu süreçten en az hasarla çıkabilmeleri adına özel projeler hayata geçirmiştir.

Bu bağlamda, Eskişehir Sanayi Odası olarak güçlü sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların üyelerimizle buluşturulması ve yeni iş bağlantılarının kurulması amacıyla “Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi” başlatılmıştır. Proje kapsamında Eskişehir’de üretim yapan üyelerimiz, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) iş birliğinde, İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (İÇASİFED) Makine İmalat ve Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmaları ile bir araya getirilmiştir.