İş Ağları Buluşması: Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı

• Tarih 26.06.2021

Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde başlatılan Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi tüm hızıyla devam etmektedir. Güçlü sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların üyelerimizle buluşturulması ve yeni iş bağlantılarının kurulması amacıyla gerçekleştireceğimiz Online B2B etkinliklerinde, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Makine İmalat, Otomotiv, Havacılık ve Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmalarıyla bir araya gelinecektir.

İkili İş görüşmeleri SmartExpo ara yüzü üzerinden gerçekleştirilecektir. Kaydınızı gerçekleştirip, giriş yaptıktan sonra “Etkinlikler” kısmında “BTSO-ESO Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi” etkinliğini seçip, 24 Haziran Perşembe günü görüşme gerçekleştirmek istediğiniz firmalara randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Online olarak 24 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan ikili iş görüşmelerine dahil olmak isteyen üye firmalarımızın aşağıdaki linkten SmartExpo ara yüzüne kaydolması gerekmektedir.

Kayıt Kılavuzunu ekte görebilirsiniz.

Kayıt Linki: https://www.smartexpo.com.tr/tr/Uye/RegisterFirmaKodGiris

Son kayıt ve randevu oluşturma tarihi 23 Haziran 2021 Çarşamba günüdür.

Kaydolurken katılacak tüm kişiler (firma temsilcileri) için etkinlik aktivasyon kodu (Fuar Kayıt Kodu); C6S9RRMN

Kaydolurken profilinizi tam olarak doldurmak önem taşımaktadır. Herhangi bir sorunuz olması durumunda Odamız İş Geliştirme Uzmanı Kadir Tüzün ile iletişime geçebilirsiniz. (kadir.tuzun@eso.org.tr, 0222 236 03 60)