İş Ağları Buluşması Ankara Sanayi Odası Toplantı

• Tarih 08.07.2021

Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde başlatılan Ulusal İş Ağlarının Geliştirilmesi Projesi tüm hızıyla devam etmektedir. Güçlü sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların üyelerimizle buluşturulması ve yeni iş bağlantılarının kurulması amacıyla gerçekleştireceğimiz Online B2B etkinliklerinde, Ankara Sanayi Odası’nın Savunma, Havacılık ve İş Makineleri İmalatı sektöründe faaliyet gösteren firmalarıyla bir araya gelinecektir.

Online olarak 08 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan ikili iş görüşmelerine dahil olmak isteyen üye firmalarımızın aşağıdaki linkten kaydolması gerekmektedir.

Kayıt Linki: https://bit.ly/3xw6ue6

Son başvuru tarihi 25 Haziran 2021 Cuma günüdür.

Etkinlik ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.

Önemli: Formda yer alan bilgiler karşı taraf firmalarıyla paylaşılacaktır.

Kaydolurken profilinizi tam olarak doldurmak önem taşımaktadır.

Herhangi bir sorunuz olması durumunda Odamız İş Geliştirme Uzmanı Kadir Tüzün ile iletişime geçebilirsiniz. (kadir.tuzun@eso.org.tr, 0222 236 03 60)